A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Правила надання послуг з поводження з побутовими відходами та реконструкція Талалаївського сміттєзвалища

Дата: 01.07.2020 16:08
Кількість переглядів: 1041

Правила надання послуг з поводження з побутовими відходами , затверджені постановою Кабміну від 27 березня № 318. Документом остаточно закріплені за органами місцевого самоврядування усі повноваження щодо поводження з побутовими відходами.

В першу чергу це стосується обрання підприємства (на конкурсній основі), формування тарифів, розробки схем санітарного очищення, відведення земельних ділянок для будівництва сміттєпереробних заводів, рекультивації старих полігонів і т.п.

Фото без опису

На Талалаївському місці видалення відходів №37 проводяться відновлювальні роботи на основній під'їзній дорозі.

Фото без опису

Так як вивозити сміття дозволено тільки спеціалізованим підприємствам, тож для можливості вивезення сміття приватними особами проводяться реконструкція під’їзної дороги та облаштування інфраструктури. Зроблено площадку(для огляду вивезеного сміття) та пропускний пункт. Розчищена дорога та територія на території сміттєзвалища.

До відома жителів громади!  Вивозити побутове сміття дозволено за умови що воно відсортовано та не містить вторинної сировини. Режим роботи МВВ 10.00 до 14.00 в робочі дні, тож бажаючі вивозити сміття в вихідні та неробочі дні можуть долучитися до чергування та підтримки чистоти на території сміттєзвалища!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора