A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

БАСКЕТБОЛІСТИ З ПЛУГАТАРЯ ЗІГРАЛИ В ОБЛАСТІ

Дата: 19.03.2021 15:30
Кількість переглядів: 431

2–4 березня в Чернігові проводився традиційний дитячий баскетбольний турнір, присвячений пам’яті баскетбольного тренера А. Синельникова. У турнірі взяли участь юні баскетболісти 2009–2010 року народження обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл Чернігова, Житомира, Сум та плугатарські баскетбольні таланти тренера Володимира Чепеля. Запрошення нашої команди з невеличкого села на турнір такого рівня — це визнання багаторічного успіху команд цього тренера на теренах обласного баскетболу. Звичайно, що ця дуже молода команда робить лише перші кроки і вимагати від неї перемог на такому рівні неможливо. Разом з тим, цей турнір став надзвичайно корисним для цього складу плугатарських баскетболістів, адже попереду в них 5–6 років тренувань та змагань.

Фото без опису
 

Володимир Чепель впевнений, що його команда перспективна і має всі шанси перемагати в обласних змаганнях та радувати своїх батьків і тренера блискучою грою та перемогами. Я хотів би, щоб читачі запам’ятали прізвища цих юних баскетболістів, оскільки впевнений, що їх імена ще неодноразово звучатимуть у спортивних новинах області. Команду Плугатаря, що захищала честь Талалаївської ОТГ, представляли Дмитро Думнич, Сергій Загурський, Віталій Іщенко, Богдан Ревунов, Даниїл Тимченко, Тарас Вакуленко і капітан команди Костянтин Абовян.

Фото без опису

А переможцем турніру стали господарі змагань, які виграли всі свої матчі. На другому місці команда із Сум. Приємно, що тренером сумчан є наш земляк з Новопетрівського В’ячеслав Марченко. Третіми були житомирські баскетболісти. Ну, а наші баскетболісти набули неоціненного досвіду, а тренер побачив недоліки, над якими треба працювати, і тепер має можливість ретельно готувати команду до перемог, які, я впевнений, обов’язково будуть.

Фото без опису

Директор ДЮСШ

Сергій Михно


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора