A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

15 травня - Міжнародний день сім’ї

Дата: 14.05.2021 15:30
Кількість переглядів: 498

Найдорожче, що є в житті кожної людини – це сім’я! Спочатку та, в якій народжуєшся, а потім, яку створюєш. Сім’я завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Ці високі якості закладаються саме в сім’ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У родині вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж усього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги.

Фото без опису

Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня. Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї. Хто ще може підтримати, втішити, допомогти, вислухати та дати слушну пораду у важких життєвих ситуаціях, як не найрідніші люди. Хто щиро розділить радість у моменти щастя, як не близькі та кохані. Тож не дивно, що прийнято відзначати таке чудове свято!

Фото без опису

Напередодні свята, 14 травня, директор КУ  «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради» Людмила Рябчун привітала прийомні сім’ї, які функціонують на території Талалаївської селищної ради.

Фото без опису

У Міжнародний день сім’ї бажаємо, щоб кожен пам’ятав – сім’я найважливіше!  Нехай у кожній сім’ї буде  непохитна твердість родинних стосунків, мир та злагода, а це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора