A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

Дата: 02.11.2021 16:30
Кількість переглядів: 267

LLC «COFCO Agri Resources Ukraine» — дочірнє підприємством одного з найпотужніших китайських агрохолдингів, яке спеціалізується на експорті зернових та олійних культур.

Возможно, это изображение (2 человека)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (1 человек и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (1 человек)

На українському ринку компанія працює з 2011 року. У структурі компанії — чотири елеватори, один маслоекстракційний завод, експортний зерновий термінал. З 2018 року ця компанія представлена і на території нашої громади. Минулого року здана в експлуатацію і запрацювала перша черга Талалаївського елеватора потужністю 30,6 тис. тонн. Після введення другої черги загальна потужність зернозберігання складатиме 38 тис. тонн. На підприємстві понад 35 працюючих, переважна більшість з яких — жителі нашої громади, що є позитивною складовою соціально-економічного розвитку громади.

Возможно, это изображение (1 человек и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (дорога)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Нещодавно керівництво компанії прийняло рішення в рамках благодійної допомоги безоплатно передати для потреб Талалаївської ТГ новенький сміттєвоз на базі автомобіля МАЗ. 1 листопада керівник Філії ТОВ «Кофко Агрі Ресорсіз Україна» Олександр Голубенко передав для потреб селищного комунального підприємства новеньку техніку. Це є прекрасний приклад участі відповідального бізнесу в житті громади, на території якої здійснюється господарська діяльність підприємства.

Текст і фото Сергія МИХНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора