A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Привітали із Всеукраїнським днем працівників культури тa майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 12:00
Кількість переглядів: 315

Сьогодні, 9 листопада, селищний голова Юрій Величко привітав із професійним святом колективи та працівників культури і вручив грамоти та подарунки.

Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

Возможно, это изображение (9 человек и люди сидят)

«Щиро вітаю вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом із тим своєю плідною творчою працею звеличуєте наш край.

Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Без традиції немає культури, без культури немає нації. Українська культура розкриває нашу сутність та вчить нас бути українцями. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ зберіг свою духовність та самобутність.

Вагомий внесок у відродження національної культури роблять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек, мистецьких навчальни закладів.

Усім вам  бажаю теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя,  творчих успіхів. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним та дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!» - наголосив Юрій Євгенович у своєму виступі.

Грамотою Талалаївської селищної ради нагороджено:

  • Дарину ЧЕЙПЕШ – методиста з вокально-хорового жанру

Талалаївського будинку культури, за сумлінну творчу працю, вагомий внесок у розвиток самодіяльної народної творчості, аматорського мистецтва та з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

  • Ольгу КАСЯНЕНКО – завідувачку Поповичківського сільського

клубу, за багаторічну сумлінну творчу працю, зразкове виконання обов’язків, вагомий внесок у розвиток аматорського мистецтва та з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)

  • Людмилу ПЛОТНІКОВУ – викладача по класу бандури Талалаївської

школи мистецтв, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток позашкільної мистецької освіти громади, популяризацію музичного мистецтва та з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

  • Народний аматорський фольклорний ансамбль «Народні наспіви»

Талалаївського селищного клубу (кер. Ганна СЕМІНЬКО), за вагомий внесок у справу розвитку пісенного мистецтва, популяризацію української народної пісні, високу виконасвську майстерність та з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

Також Грамотою Комунального закладу Талалаївський будинок культури Талалаївської селищної ради, за сумлінне виконання обов’язків та з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено:

  • Олену МАЗНОВУ – режисера КЗ «Талалаївський будинок культури Талалаївської селищної ради».

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (1 человек)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора