A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Привітали з професійним святом – Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 14:20
Кількість переглядів: 264

Сьогодні, 7 грудня, селищний голова Юрій Величко привітав працівників з Днем місцевого самоврядування.

Возможно, это изображение (12 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (11 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (12 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)

«Україна обрала найбільш ефективну та демократичну модель управління – децентралізацію влади на місцях. Від органів місцевого самоврядування, виваженості їхніх рішень залежать добробут сіл, селищ,  міст та громад. Перед працівниками органів місцевого самоврядування, депутатами, старостами стоїть надважливе завдання – представляти та відстоювати інтереси громади, знати проблеми людей й докладати всіх можливих зусиль для їх вирішення.

   Переконаний, що завдяки нашій злагодженій роботі, підтримці та активній участі громадян в суспільно-політичному житті нам вдасться реалізувати багато перспективних планів та ініціатив, зробити села та селище громади сучасними та комфортними для життя їх мешканців.

Щиро бажаю вcім, хто взяв на себе відповідальність працювати на благо людей,  міцного здоров’я, миру, благополуччя, родинного тепла і затишку, успіхів, творчої наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпного джерела енергії у справі служіння інтересам Талалаївської  територіальної громади задля розвитку рідного краю та всієї України. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка рідних та близьких людей зігрівають ваші серця серед щоденних турбот», - наголосив Юрій Євгенович у своєму виступі.

 

Грамотою Прилуцької районної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток народовладдя в Україні та зміцнення української державності та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування нагороджено:

  • РОЯ Юрія Анатолійовича – начальника відділу сціально-економічного розвитку, інвестицій та транспорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

Подяку Прилуцької районної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток народовладдя в Україні та зміцнення української державності та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування оголошено:

  • ЧЕМЕРИС Ользі Михайлівні – начальнику відділу – головному бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку та звітності Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області;

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

  • КРИСЬКО Ніні Григорівні – старості Корінецького старостинського округу Талалаївської селищної ради.

Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)

Грамотою Талалаївської селищної ради за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування нагороджено:

  • ЦИГАНЕНКО Світлану Олексіївну – начальника фінансового відділу Талалаївської селищної ради;

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

  • БАТЮТУ Світлану Юріївну – начальника відділу земельних відносин та агропромислового комплексу відділу Талалаївської селищної ради;

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

  • ДМИТРЮКА Сергія Борисовича – староста Чернецького старостинського округу Талалаївської селищної ради;

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

  • КОЛЕСНИК Людмилу Дмитрівну – головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради.

Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора