A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Державна міграційна служба інформує

Щодо змін у графіку підрозділів Міграційної служби Чернігівщини

Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області інформує, що у зв’язку з відзначенням 25 грудня 2020 року Католицького Різдва відбудуться зміни у графіку роботи Управління та підпорядкованих територіальних підрозділів.

08:19 21.12.2020

УДМС України в Чернігівській області - Готуємося до виборів завчасно!

УДМС України в Чернігівській області нагадує, що 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори, а тому саме час перевірити дійсність свого паспорта громадянина України для реалізації свого виборчого права. Прийти на вибори ви маєте право як з паспортом громадянина України у вигляді книжечки (головне щоб своєчасно була вклеєна фотокартка при досягненні 25-и чи 45-ти річного віку),  так і у вигляді сучасного документу ID-картки. Важливим є також цілісність даних документів (відсутність пошкоджень або цікавих малюнків вашої малечі).

14:18 23.09.2020

Послаблення карантинних обмежень - УДМС України в Чернігівській області

Шановні громадяни! з 25.05.2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюватимуть у звичайному режимі, за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv. Надання адміністративних послуг, а також прийом громадян буде здійснюватися за всіма напрямками діяльності міграційної служби, але з урахуванням перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань.

16:15 26.05.2020

Просимо звернути увагу на зміни в графіку прийому громадян Талалаївського РС УДМС

У зв'язку з святкуванням Великодня Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області та Талалаївський районний сектор будуть працювати за наступним графіком:  Управління матиме вихідні дні з 18 по 20 квітня;  Талалаївський РС УДМС України в Чернігівській області матиме вихідні з 19 по 21 квітня. 18 квітня робочий день у  Талалаївському районному секторі скорочений на 1 годину.  

11:38 17.04.2020

УДМС України в Чернігівській області інформує про режим обслуговування суб’єктів звернення

УДМС України в Чернігівській області інформує, що у зв’язку з карантином встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення, з яким ви можете ознайомитися на лінком: https://docs.google.com/…/1RLxVHotA61-vgyNvG3PDZbZTbH…/edit…  Крім того, повідомляємо, що обслуговування суб’єктів звернення на період дії карантину здійснюється у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ за такими напрямами:

12:10 07.04.2020

ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ ДМС!

З метою недопущення поширення корона вірусної інфекції COVID-19 та відповідно до затверджених Урядом заходів, підрозділи ДМС переведено на максимальне використання засобів дистанційного запису до електронної черги – за допомогою попереднього запису на офіційному веб-сайті ДМС.

09:34 20.03.2020

Що ж таке кваліфікований електронний підпис (КЕП)

Що ж таке кваліфікований електронний підпис  (КЕП) Якщо коротко, то КЕП - це один із видів електронного підпису, за допомогою якого можна ідентифікувати підписувача. Віднедавна, всі власники ID-карток вже мають можливість отримати послугу з внесення КЕП на чіп в паспорті громадянина України у формі ID-картки. Для цього потрібно звернутися до будь-якого підрозділу міграційної служби та БЕЗКОШТОВНО отримати дану послугу. Звертаємо увагу, що для запису КЕП вам знадобиться PIN 2 (формується вами особисто при оформленні ID-картки). КЕП внесено до безконтактного електронного носія (БЕН) ID-картки з метою забезпечення отримання громадянами України адміністративних послуг, що надаються в електронному вигляді, а також для забезпечення прав громадян України при укладанні цивільно-правових угод, здійснення банківських операцій, оформленні доручень іншим особам для представництва перед третьою особою, посвідчення особи власника паспорта та підтвердження громадянства України із застосуванням КЕП.  

16:27 27.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора