A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Засідання методичної ради

Дата: 04.03.2019 09:26
Кількість переглядів: 747

Фото без опису28 лютого на базі Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося розширене засідання методичної ради відділу освіти, культури, молоді і спорту Талалаївської селищної ради.

Під час роботи ради були розглянуті питання:

1.Про затвердження досвіду педагогічної діяльності педагогів, які атестуються в 2019 році та претендують на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».
2. Обговорення та затвердження річного плану роботи методичної служби відділу освіти, культури, молоді та спорту на 2019 рік.
3. Про інформаційне забезпечення випускників 11 класів щодо участі у    ЗНО – 2019.

Фото без опису

Фото без опису

Спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту Бородіна Н.В. повідомила, що відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, вчителі, які претендують на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії, мають займатися в своїй педагогічній діяльності науково-методичною роботою, яка передбачає інноваційну та дослідно-експериментальну діяльність, активно впроваджувати форми та методи організації освітнього процесу, що забезпечують максимальну самостійність навчання учнів; вносити пропозиції щодо вдосконалення освітнього процесу. У ході засідання учасники ознайомилися із досвідом роботи Руленко Л.М., вчителя української мови та літератури Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, та Чуби Р.М., вчителя фізики Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які презентували напрацьований власний досвід щодо організації освітнього процесу.

Фото без опису

Голова методичної ради Бородіна Н.В. розкрила питання про організацію та планування методичної роботи у закладах освіти селищної ради, щодо організації та впровадження інноваційної діяльності у закладах.

Колесник Л.Д., спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту, ознайомила присутніх із інформаційним забезпеченням здобувачів освіти 11 класів щодо ЗНО у 2019 році та запропонувала керівникам закладів загальної середньої освіти інформувати учасників ЗНО-2019 про обов’язки та права учасників, правила поведінки на пунктах ЗНО, про інформаційне забезпечення учасників на сайті УЦОЯО.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту Бородіна Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора