A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Святкування в селі Липове

Дата: 12.08.2019 16:38
Кількість переглядів: 823

Фото без описуГромада села Липового святкувала 11 серпня День села. Було багато хвилювань в організаторів заходу, в учасників художньої самодіяльності, адже жителі села, гості завжди ждуть від свята  чогось цікавого, нового щоб запам’яталося надовго та принесло емоційну насолоду. І свято вдалося, кожен, хто завітав на свято мав можливість цікаво, весело провести час. Діти розважалися на надувній гірці, батуті, дитячому майданчику, каталися на електромобілях, ласували солодкою ватою. Дорослі мали можливість переглянути виставку вишивок членів любительського обєднання «Господарочка» та насолодитися мистецтвом місцевих самодіяльних  виконавців та професійних артистів з Чернігова. Святкова концертна   програма розпочалася з вручення короваю голові селищної ради Юрію Величку, який привітав присутніх з Днем села, побажав всім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості, миру, достатку  кожному дому, кожній родині. Запашний, смачний коровай розділили між  глядачами в залі. З вітальними словами до присутніх звернувся і в.о. старости Михайло Педько. Селищний голова вручив подарунки  найстаршому та наймолодшому жителю села, матерям, які носять почесне звання  «Мати-героїня», учасникам художньої самодіяльності. А музичні подарунки глядачам дарували народний вокальний фольклорний ансамбль «Берегиня», сестри Даша і Саша Лихо, Ірина Огій, Ірина Кононіченко, Ангеліна Ворона. Та все ж родзинкою святкової концертної програми та, мабуть, і всього свята був виступ Чернігівського академічного ансамблю  пісні і танцю «Сіверські  клейноди». Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися виступом учасників прославленого колективу, нагороджуючи їх за це бурхливими оплесками з «Браво» та «Молодці». Цікава постановка номерів, висока майстерність виконавців, яскраві костюми  полонили глядачів, переповнюючи кожного емоційною насолодою.

Після концертної програми отримавши духовне задоволення, всі хто завітав на свято могли поїсти смачної польової каші, яку з великою любовю, майстерно приготували Тетяна Карпусь та Лілія Кривенко. Смакуючи кашу,  слухаючи музику, спілкуючись, люди не поспішали розходитися – свято продовжувалося. Працювала виїзна торгівля.  До пізньої ночі тривала святкова дискотека.

 Свято було проведено за підтримки  селищної ради, директора СТОВ  Агрофірми «Горизонт» Ігоря Марченка, Ічнянського молокозаводу,  підприємців: Валентини Лукаш, Олени Кобиш, Лідії Тарасенко, Світлани Семінько, Сергія Чубаря.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора