A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

З Новим Роком та Різдвом Христовим!!!

Дата: 28.12.2019 09:22
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

Шановні жителі об’єднаної територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з прийдешніми святами –  з Новим Роком та Різдвом Христовим!


Для кожного з нас початок Нового року - це нові плани, мрії та сподівання. Переконаний, що попереду - плідні трудові будні, реалізація нових проектів громади, які принесуть вагомі, реальні  здобутки, стануть запорукою благополуччя і процвітання, покращення життя населення нашої громади.

 

У переддень Нового 2020 року, хочу побажати всім миру, злагоди та віри, віри в себе, у людей, в процвітання нашого краю, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Адже тільки  разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої територіальної громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Нехай у Новий рік в усіх нас будуть  чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

 

 

Щасливих і незабутніх вам Новорічних та Різдвяних свят!

 

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 

 

З повагою,

селищний голова                           Юрій Величко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора