Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, проведення заходів з організації територіальної оборони - тема наради в райдержадміністрації

Дата: 19.03.2021 15:10
Кількість переглядів: 705

Сьогодні, в райдержадміністрації під головуванням в.о. голови райдержадміністрації Артема КОВАЛЕНКА, за участю заступника селищного голови Талалаївської селищної ради Богуслава Борсука, військових комісарів новоствореного району,  в.о. начальника відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Оксани ЗІНЕЦЬ відбулася семінар-нарада щодо порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, проведення заходів з організації територіальної оборони. На семінар – нараду були запрошені міський, сільські та селищні голови району та відповідальні особи за даний напрямок роботи.

Фото без опису

Військовий комісар Прилуцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Іван ЧЕРНЯК детально ознайомив всіх присутніх з алгоритмом військового обліку військовозобов’язаних та призовників, зупинившись на основних законодавчих аспектах. Увагу присутніх було зосереджено на організації проведення призовної кампанії на строкову військову службу до лав Збройних Сил України, яка зараз триває в Україні.

 

Заступник військового комісара з питань територіальної оборони, капітан Андрій СІКАЛОВ доніс інформацію до запрошених щодо злагодженої організації територіальної оборони району та майбутніх масштабних тренувань підрозділів територіальної оборони, які заплановані на вересень місяць поточного року, з залученням  військовозобов’язаних новоствореного  району.
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора