A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

«Розвиток системи пробації та збільшення альтернатив позбавлення волі»

Дата: 05.05.2021 10:20
Кількість переглядів: 408

Нещодавно в рамках піар проекту «Розвиток системи пробації та збільшення альтернатив позбавленню волі» відповідно до розробленого плану комунікаційних заходів Талалаївського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області відбулася робоча зустріч начальника Талалаївського РС пробації Юлії Карпенко з начальником КП «Талалаївське ВУЖКГ» Олександром Кобишом.

Фото без опису

Під час заходу Юлія Карпенко наголосила на необхідності та соціальній важливості популяризації основних напрямів роботи органу пробації для підвищення довіри суспільства.

Олександр Кобиш, в свою чергу, підтвердив дієвість альтернативних видів покарань позбавленню волі, адже за його професійну діяльність безліч клієнтів пробації відбували своє покарання у виді громадських робіт у  комунальному підприємстві. Олександр Кобиш також зазначив, що виправлення у суспільстві, у трудовому колективі більш вірогідне ніж у місцях позбавлення волі. Приклади виправлення осіб, та становлення їх на шлях виправлення йому добре відомі, адже такі громадяни були працевлаштовані в КП «Талалаївське ВУЖКГ».

 

Талалаївський РС пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора