A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Талалаївській громаді

Дата: 10.11.2021 12:30
Кількість переглядів: 283

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями Талалаївської громади Прилуцького району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят и в помещении)

У Талалаївській територіальній громаді керівник обласної поліції провів прийом громадян спільно з начальником Прилуцького районного відділу поліції Олександром Шульгою та представниками місцевої влади.

Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, офис и в помещении)

Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении)

У Талалаївці громадяни запитували про перебіг розслідування тих чи інших проваджень, зверталися з проханням надати правову консультацію щодо вирішення юридичних колізій тощо.

Возможно, это изображение (2 человека и в помещении)

Так, місцевий мешканець звернувся з проханням посприяти спрощенню окремих процедурних питань, які належать до компетенції поліції. Володимир Нідзельський надав конкретні юридичні рекомендації з цього питання.

Возможно, это изображение (3 человека и цветок)

Також місцеві мешканці запитували про перебіг розслідування кримінальних проваджень минулих років. Начальник поліції Чернігівщини запевнив, що тримає на контролі всі резонансні справи.

Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, цветок и в помещении)

Возможно, это изображение (7 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Ще однією важливою темою, яка обговорювалася під час прийому, стало відкриття поліцейської станції у Талалаївці. Володимир Нідзельський детально поінформував присутніх про цей безпековий проект. У свою чергу, голова Талалаївської селищної ради Юрій Величко повідомив, що нині у громаді активно працюють над впровадженням програми «Поліцейський офіцер громади» і вже запланували відкриття поліцейської станції у найближчий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора