Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

НА ШЛЯХУ ДО ПЕРЕМОГ

Дата: 03.12.2021 15:30
Кількість переглядів: 352

Влітку цього року завдяки рішенню Талалаївської селищної ради дитячо-юнацька спортивна школа нашої громади, вперше з моменту заснування школи з 1987 року, отримала власне приміщення. Воно розташоване в селищі Талалаївка по провулку Центральному 1, там, де раніше знаходився краєзнавчий музей.

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и кирпичная стена)

Нет описания фото.

Нещодавно придбали для потреб школи два тенісні столи, тенісні ракетки, м’ячики для гри в теніс. Завдяки цьому маємо можливість розвивати цей вид спорту в нашому селищі. Тренери ДЮСШ зможуть проводити якісні тренування з дітьми, а також плануємо на базі цього приміщення проводити турніри з настільного тенісу серед молоді селища та громади.

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)

26 листопада з можливостями Талалаївської ДЮСШ по підготовці юних спортсменів ознайомилися народний депутат Верховної Ради України Анатолій Гунько та заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Дмитро Іванов. Під час цієї зустрічі народний депутат пообіцяв надати матеріальну підтримку на придбання спортивного інвентарю для потреб школи.

Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Цього ж дня ще одна знакова подія у спортивному житті громади за участі Анатолія Гунька та Дмитра Іванова відбулася на селищному стадіоні. Завдяки зусиллям народного депутата, за кошти державного фонду соцекономрозвитку спортсмени громади отримали сучасну комфортну модульну роздягальню. До речі, її можуть і будуть використовувати не лише футболісти, як нам дехто дорікає, що громада розвиває лише футбол. Навіть в умовах карантину нам вдалося цього року провести на селищному стадіоні спартакіаду серед жителів громади, в якій були змагання з легкоатлетичного бігу, армреслінгу, шахів, настільного тенісу. Крім того проводилися і будуть проводитися змагання з баскетболу та волейболу.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Тож якщо батьки мають бажання фізично розвивати своїх дітей, у Талалаївській ДЮСШ до їх послуг працюють секції із п’яти видів спорту, туристичний — у Центрі дитячої та юнацької творчості, танцювальні гуртки у будинку культури, школі мистецтв, ЦДЮТ. Впевнений, що і надалі керівництво громади і депутатський корпус будуть всіляко підтримувати фізичний і культурний розвиток дітей і молоді громади.

 

Сергій МИХНО,

директор ДЮСШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора