Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ ТУРНІР З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

Дата: 22.12.2021 12:00
Кількість переглядів: 419

У день святого Миколая в приміщенні Талалаївської ДЮСШ відбувся передноворічний турнір з настільного тенісу на першість Талалаївської громади. За перемогу в командних змаганнях боролися сім команд, які представляли старостинські округи та селище Талалаївка. Всього в турнірі взяв участь 21 тенісист. Перед початком змагань спортсменів привітав зі святом селищний голова Юрій Величко. На відкритті турніру також були присутні депутат обласної ради Володимир Лукаш та заступник селищного голови Богуслав Борсук.

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и текст «грамота P»)

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, в помещении и текст «грамота»)

Тенісні баталії тривали майже п’ять годин. Турнір проходив за коловою системою. Всього розігрувалося 63 сети. Вже із самого початку змагань лідерство захопили команди Українського та Березівки, які останні років п’ять є лідерами з цього виду спорту в колишньому районі. Але практично всі команди гідно протистояли лідерам і лише у двох поєдинках із десяти, які провели ці команди, вони мали явну перевагу.

Возможно, это изображение (11 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят и в помещении)

Возможно, это изображение (12 человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении)

Явно додали в майстерності тенісисти з Талалаївки. Це стало можливим завдяки початку роботи тенісного залу в селищі. Здібні тенісисти є і в Юрківцях, які виставили на ці змагання аж дві команди, і в Плугатарі, і в Старій Талалаївці. На жаль, не знаю з яких причин, не взяли участь у змаганнях тенісисти з Чернецького, Липового, Красного Колядина та Харкового, адже вони там є.

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)

Отож, перед заключним, шостим туром, команди Українського та Березівки мали у своєму активі перемоги над усіма своїми суперниками і доля першого місця вирішувалась в очному поєдинку між цими суперниками. Свого роду фінальний матч виявився напрочуд напруженим. Суперники були одного рівня підготовки і, мабуть, фортуна цього дня була на боці тенісистів з Українського, які й стали першими переможцями командних змагань з настільного тенісу Талалаївської громади.

Возможно, это изображение (5 человек и люди стоят)

Ось прізвища чемпіонів: Віталій Мигловець, Дар’я Страшко і Станіслав Ромазан. Срібними призерами стали Єлизавета Гавриленко, Владислав Донець і Віталій Катушка з Березівки. Бронза у тенісистів з Талалаївки — Ярослава Карпенка, Сергія Луценка та Павла Лазоренка. Четвертими фінішували плугатарці, п’яте місце у першої команди з Юрківців, шосте у їхніх односельців з другої команди і сьоме місце у тенісистів із Старої Талалаївки.

Возможно, это изображение (7 человек и люди стоят)

Із метою подальшої популяризації цього виду спорту та залучення якомога більшості кількості молоді громади до занять спортом, плануються індивідуальні змагання серед дівчат та серед хлопців, а також аналогічні змагання серед учнів загальноосвітніх закладів громади.

Сергій МИХНО,

директор ДЮСШ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора