Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До Дня захисників та захисниць України

Дата: 02.10.2023 10:12
Кількість переглядів: 88

Цього року українці вперше відзначають День захисників і захисниць у нову дату – 1 жовтня. Наша держава знову відстоює свою незалежність, право на свободу та ідентичність. І саме завдяки військовим ми зберегли право бути вільними людьми. 

Фото без опису

Працівники Прилуцького районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області разом із активістами, дітьми та їх батьками долучились до акції «Прапорець пам’яті», який відбувся біля пам’ятника Тризубу.

Фото без опису

Діти та дорослі встановлювали прапорці із іменами Воїнів – наших земляків, які загинули, захищаючи нашу Україну. О 09:00 відбулася всеукраїнська хвилина мовчання. Всі на хвилину зупинилися, аби вшанувати подвиг захисників і захисниць, які віддали життя за нашу країну.

Фото без опису

Буває, що мовчання здатне сказати більше, ніж будь-які слова… Українці мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців.

Фото без опису

Завершена акція «Прапорець пам’яті» словами: «Слава Україні – Героям Слава!!!», словами…., - як символ незламності нашого народу у боротьбі із російським загарбником.  

     Прилуцький районний сектор №4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора