Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Вибір за нами….. 

Дата: 12.06.2024 14:55
Кількість переглядів: 97

«Наш Творець, дав нам цей неоціненний дар любові – мати свободу вибору. Ми можемо використати його на добро, щоб йти дорогою життя, а можемо його відкинути, або використати його собі та іншим на шкоду.

Фото без опису

Кожен наш вчинок у вільному виборі, у свідомому прийняттю рішення буде мати наслідки для нас і для наших ближніх», - саме такою темою був проведений  захід для клієнтів пробації, громадян, які нині опинилися у складній життєвій ситуації, та на сьогодні перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації.

Фото без опису

За ініціативи нашої активної волонтерки пані Ірини Лебідь,  11 червня проведений тематичний захід на базі реабілітаційного центру «Спасіння – Талалаївка». Пані Ірина представила присутнім відеоролик «Татусеві казки», в якій описується притча про те, що Бог дає можливість, а далі все залежить від нас; Бог дає можливість, але вибір за нами. Клієнти пробації з цікавістю дивилися цей фільм, можливо порівнюючи деякі моменти із своїми вчинками. Думаю, що ніхто не залишився байдужим від побаченого. По закіненні фільму були обговорені певні моменти, та зроблений висновок: приймати рішення – це ознака рівня нашої зрілості. У кожному рішенні ми показуємо якими ми є.  Все наше життя наповнене нашими рішеннями та рішеннями інших. Але перед тим, як ми приймаємо рішення, є ще вибір! А після кожного нашого рішення є наслідки. Інколи вони є неочікувані. Від чого це залежить? Чому ми інколи з радістю приймаємо рішення, а інколи боїмось і уникаємо їх. Чому дивуємось, а інколи навіть жахаємось від наслідків і кажемо: “хотілось, щоб все було добре, а вийшло…” Факт залишається фактом, що поки ми є на цій землі від самого народження до завершення нашого земського шляху ми будемо мати вибір, будемо приймати рішення і будемо мати наслідки.

Фото без опису

У завершення зустрічі пані Ірина подарувала кожному присутньому продуктовий набір від Церкви «Спасіння-Талалаївка» і, традиційно, були зроблені світлини на згадку.  

Підвела підсумок зустрічі начальник Прилуцького районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області Юлія Карпенко, щиро подякувала організаторці заходу за те, що клієнти пробації мали змогу зробити «перезавантаження», відволіктися від проблем, зробити висновки, та, в подальшому зробити свій  правильний вибір.

 

 Уповноважений орган з питань пробації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора