A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Володимиру Бахмачу було б 45

Дата: 15.12.2018 14:46
Кількість переглядів: 1406

27 листопада в селі Понори пройшов "День пам'яті Володимира Бахмача". В будинку культури зібралися керівництво громади та району, односельці, друзі та побратими Володимира.

Фото без опису

Селищний голова Юрій Величко розпочав свій виступ з хвилини мовчання за загиблим та короткої біографічної довідки. 

Бахмач Володимир Степанович. Народився 27 листопада 1973 року в селі Понори Талалаївського району. У 1993 році в Прилуках закінчив водійські курси. З 1997 року працював слюсарем, а потім завідуючим молочнотоварною фермою ТОВ «Понори». Призваний до Збройних Сил України у вересні 20144 року. Рядовий 13-го окремого мотопіхотного батальйону 1-ї окремої танкової бригади.Загинув 17 лютого 2015 року під Дебальцевим Донецької області. Указом Президента України № 103/2016 від 21 березня 2016 року — орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Основний лейтмотив виступаючих  -  добрі слова про загиблого - чуйність, доброта, порядність, здатність в будь-який час прийти на допомогу.

"День пам'яті" супроводжувався виступами колективу будинку культури, які співали патріотичні пісні. В них – серце, душа, воля і сила нашого народу. Сила тих бійців, які знаходяться там і відчувають серця людей, що чекають їх на цій великій землі.

На знак подяки за сина-героя, матері загиблого, Марії Михайлівні подарували квіти. 

Перед присутніми виступили побратим по службі - Юрій Сухоловський, вчителька Володимира Бахмача - Любов Динник та голова спілки АТО - Богуслав Борсук.

Під кінець зібрання пройшов показ документального фільму, присвяченого загиблим українським Воїнам,  "Дебальцеве".

Всі учасники цього заходу відвідали могилу загиблого. Вклонилися йому та поклали квіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора