A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Інклюзивно-ресурсна кімната продовжує поповнюватися засобами для комплексної корекційно-розвиткової роботи

Дата: 04.01.2019 10:18
Кількість переглядів: 893

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????»???·????????-???µ???????????°Постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 року № 88 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами» збільшено у 2,6 рази фінансування учнів з особливими освітніми потребами в інклюзивних та спеціальних класах.

За рахунок субвенції здійснюється оплата таких видатків:

проведення (надання) додаткових корекційно-розвиткових занять (послуг), що визначені індивідуальною программою розвитку для учнів інклюзивних класів та робочим навчальним планом (індивідуальним навчальним планом учня) для учнів спеціальних класів;

придбання спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку, які дають змогу дитині опанувати навчальну програму. На придбання зазначених засобів використовується не більш як 35 відсотків загального обсягу видатків на кожну дитину відповідного закладу загальної середньої освіти, яка потребує державної підтримки.

У 2018 році таких засобів корекції психофізичного розвитку дітей, які навчаються в інклюзивних класах Талалаївської школи, придбано на загальну суму 34300 грн. Ще 5 засобів, замовлених на вказані кошти, на етапі виготовлення і найближчим часом надійдуть до інклюзивно-ресурсної кімнати закладу освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора