A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Дитячі малюнки для наших героїв

Дата: 30.01.2019 09:28
Кількість переглядів: 1772

Січень нового року виявився лихим, похмурим та сніжним, немовби виправдовуючи свою назву, і напевно, немає такого українця, який би в пекучі морози, насолоджуючись хатнім теплом та затишком, не згадував про наших мужніх воїнів, які на передовій стримують агресивний натиск ворога.
    І немовби зібравши все тепло наших душ, в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів засяяли яскраві весняні квіти – це діти  малювали малюнки та виражали свою вдячність солдатам на фронт.
Фото без опису  Учні  захоплено розфарбовували яскраві картини, від щирого серця записували на них свої побажання для воїнів.
 Вони щиро вірять, що їх роботи принесуть бійцям АТО гарний настрій, наснагу й силу захищати Україну, народ. Нехай дитячі побажання та щирі слова будуть оберегом для наших героїчних захисників. 
  Вже стало традицією в нашій школі періодично передавати вітання від дітей на передову, а добрим посланцем дитячої волі був представник делегації  селища, яка відвідає наших земляків-захисників на передовій – голова районної Ради Ю.В.Дзюбан.

 

 

ПЕДАГОГ-ОГРАНІЗАТОР ТАЛАЛАЇВСЬКОЇ ЗОШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора