A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Безпека вдома та на вулиці

Дата: 01.02.2019 15:48
Кількість переглядів: 586

Фото без описуЗ появою на світ маленької людини перед її батьками постають різноманітні і складні завдання, зокрема найголовніше, — щоб дитина росла здоровою. Але травми у дітей, на жаль, трапляються досить часто.
Найчастіше це побутовий травматизм. Йдеться про ушкодження, які діти отримали вдома, у дворі чи на вулиці. Вони бувають різні.
Найнебезпечніші — опіки полум’ям, хімічними речовинами і вибухонебеспечними предметами. До побутового травматизму найчастіше призводить недостатній догляд за дітьми з боку батьків. Залишені у доступному для малят місці голки, цвяхи, леза бритв можуть стати причиною травми .

Але що робити в небезпечній ситуації , які можуть виникнути вдома, та на вулиці, за відсутності дорослих. Адже безпека, перш за все, для здобувачів освіти Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст.

Відповідь на ці непрості питання давали представники Талалаївського районного сектору управлінн Державної служби з надзвичайних ситуаціїй Чернігівської області

провідний фахівець Прокопенко В.В. та провідний інспектор Бринза Р.І.які завітали на зустріч з третьокласниками.

Такі зустрічі дуже цікаві дітям, адже вони допомагають формувати навички правильної, безпечної поведінки на вулиці і вдома, та виховують у дітей обережність!

 

 

Заступник директора з виховної роботи Шульга Л.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора