A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

В с. Понори пройшли загальні збори громадян

Дата: 15.02.2019 13:10
Кількість переглядів: 732

14 лютого в селі Понори пройшли загальні збори громадян. У зборах взяли участь селищний голова Юрій Величко, начальник фінансового відділу селищної ради Світлана Циганенко, юрист-консульт Олег В’ялий, голова райдержадміністрації Анатолій Дупа, голова районної ради Юрій Дзюбан.

Збори традиційно розпочалися зі звіту в.о.старости Євгенія Чирви,  який проінформував про соціально-економічний стан у минулому році та окреслила плани роботи на 2019 рік.

За словами Євгенія Віталійовича, основним, над чим працював старостинський  актив протягом року – це впорядкування  території  села – очистка  вулиць та  кладовища  від бур’янів,  захаращеності  та  прибирання  сміття, впорядковувалася території навколо каплички, проводився поточний ремонт пам’ятника воїнам-визволителям. Упорядковувалися клумби та квіткові вази в центрі села, жителями села проводилися  роботи  по  впорядкуванню  прибудинкових  територій.

         На належному рівні проводилися культурно-масові заходи, за участю учасників художньої самодіяльності та дітей села. Проведені такі заходи: Новорічні свята, до Дня Соборності, 8 Березня, День пам’яті та примирення, Свято Івана Купала, вшанування жертв Голодомору, вперше проведено Вечір пам’яті Володимира Бахмача та День села.

         "Хочу висловити слова вдячності учасникам художньої самодіяльності за те, що незважаючи на свої справи находять час на репетиції, щоб подарувати свято жителям села. Користуючись нагодою запрошую всіх бажаючих брати участь у святах" – підсумував свій виступ в.о. старости.

Селищний голова доповів жителям села про надходження та видатки селищного бюджету по селу Понори.

Від присутніх в залі жителів надходили питання забезпечення на зиму дровами Марії Бахмач, продовження робіт по освітленню села, поточний ремонт доріг та вирішення питання по магазину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора