A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

30-та річниця виведення військ з Афганістану – важлива подія в житті усіх, хто брав участь у тих боях

Дата: 15.02.2019 14:24
Кількість переглядів: 687

               Фото без описуСьогодні, 15 лютого, в залі засідань райдержадміністрації  відбулись урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці від дня виведення військ з Афганістану. Вшанувати пам’ять тих хто воював на чужій землі прийшли представники району та об’єднаної громади, громадськість.

              Афганська кампанія залишила невиліковну рану у серцях тих, хто брав участь у бойових діях, хто втратив друзів, синів чи батьків. Тридцята річниця виведення військ з Афганістану – важлива подія в житті усіх, хто брав участь у тих боях.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

                 Звертаючись до присутніх, голова районної державної адміністрації Анатолій Дупа подякував воїнам-інтернаціоналістам за те, що через 30 років вони продовжують захищати нашу державу на сході країни, вручив подяки від адміністрації.

Фото без опису

         "Ви є гарним прикладом для молодого покоління, як треба воювати і любити свою землю. Дякую за вашу небайдужість, активну участь у процесах, які сьогодні відбуваються в нашій державі. Зичу вам миру, добра, здоров’я та відкритості для подальшої співпраці», – додав до всіх побажань виступаючих, селищний голова Юрій Величко.

              Юрій Євгенович нагородив всіх учасників бойових дій пам’ятними орденами "30 років виведення військ із Афганістану" та значками УСВА.

 

Присутні хвилиною мовчання вшанувати пам’ять українських військовослужбовців та переглянули документальний фільм про війну в Афганістані.

Фото без описуФото без опису

На адресу присутніх лунало багато щирих слів вдячності за активну життєву позицію, вірність військовій присязі, за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку.

 

На закінчення заходу присутні поклали квіти до пам’ятника Учасникам військових конфліктів поза межами Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора