A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Підсумки роботи Липівського старостинського округу

Дата: 20.02.2019 16:41
Кількість переглядів: 782

Фото без опису


           Тривають сходи жителів населених пунктів громади. 20 лютого про результати роботи округу звітував в.о. старости Липівського старостинського округу Михайло Педько. На зборах були присутні 57 жителів села Липове.

У звіті йшлося про демографічну ситуацію в окрузі, соціально-економічний розвиток старостинського округу у минулому році, були окреслені плани та напрямки роботи на 2019 рік.

Фото без опису

Представниками старостинського округу надавались консультації населенню з різних питань та адмінпослуги, здійснювалися реєстраційні дії, розглядалися звернення громадян.

Протягом минулого року на території округу здійснено ряд заходів з благоустрою, проводилось святкування дня села, ремонт пам’ятників воїнам загиблих у ВВВ та декабриста Якубовича, вирубка аварійних дерев на кладовищі.

Про фінансові питання – надходження на видатки до бюджету, по Липівському старостинському окрузі розповіли селищний голова Юрій Величко на начальник фінвідділу Світлана Циганенко.

 

Збори відбулись за участі представників райдержадміністрації, районної ради та управлінь, депутатів селищної ради, директора агрофірми "Горизонт". Жителів округу ознайомили з результатами виконання районних та селищних програм, окреслили перспективи і плани розвитку громади і району.

 

Громадянам були надані роз’яснення та консультації з піднятих ними питань.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора