A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Нарада з директорами закладів загальної середньої та позашкільної освіти

Дата: 01.03.2019 15:48
Кількість переглядів: 694

Фото без опису28 лютого 2019 року у залі засідань селищної ради відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої та Центру дитячої та юнацької творчості Талалаївської об’єднаної територіальної громади.

Проводили нараду начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради О.П. Плюта та спеціалісти відділу Н.В. Бородіна,                Л.Д. Колесник. Із селищним головою Ю.Є. Величком, який завітав на нараду, були обговорені питання, що стосувались фінансово-господарської діяльності закладів освіти.

Фото без описуПровідний фахівець з питань зайнятості відділу сприяння зайнятості у Талалаївському районі Срібнянської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Л.В. Бондар ознайомила учасників наради із можливостями онлайн-платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості України «Моя професія: консультаційна мережа» для тестування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти.

Фото без опису

Далі на нараді були розглянуті та обговорені наступні питання:

  1. Про реєстрацію та проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році.
  2. Про оприлюднення інформації про діяльність закладів освіти громади на сайтах закладів освіти та селищної ради
  3. Про організацію військово-патріотичного виховання у закладах освіти селищної ради.
  4. Про виконання закладами освіти заходів з енергозбереження.
  5. Аналіз та підсумки Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, предметних конкурсів у 2018-2019 навчальному році.
  6. Про порядок видачі документів про загальну середню освіту.
  7. Про виконання постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю».

По кожному питанню були прийняті відповідні рішення, що є обов’язковими до виконання керівниками та педагогічними колективами закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора