A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Положення про щорічне матеріальне заохочення Талалаївської селищної ради учасникам освітнього процесу Талалаївської об’єднаної територіальної громади

Дата: 27.03.2018 16:25
Кількість переглядів: 895

Додаток

до рішення  6 сесії 7 скликання селищної ради  27  березня 2018 року

 

ПОЛОЖЕННЯ

про щорічне матеріальне заохочення Талалаївської селищної ради учасникам освітнього процесу Талалаївської об’єднаної територіальної громади.

 

Щорічне матеріальне заохочення  Талалаївської селищної ради учасникам освітнього процесу Талалаївської об’єднаної територіальної громади (далі – матеріальне заохочення) запроваджується з метою піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві, заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці. Стимулювання інтелектуально і творчо обдарованих дітей .

 

Матеріальне заохочення присуджується педагогічним працівникам закладів освіти Талалаївської об’єднаної територіальної громади за:

  • особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання підростаючого покоління, формування національних і загальнолюдських цінностей, утвердження національної ідеї, патріотизму, демократизації, формування громадського суспільства, інтеграції в європейський та світовий простір, діяльність, спрямовану на забезпечення доступності освіти, реалізації конституційних прав громадян України на здобуття якісної освіти, розробку проектів та грандів під які виділяються інвестиції ;
  • розроблення і впровадження нових технологій, оновлення змісту і методичного забезпечення освітнього процесу, які сприяють підвищенню якості освіти і виховання; перемогу в конкурсах професійної майстерності;
  • підготовку призерів  Всеукраїнських  учнівських олімпіад з базових предметів ІІІ та ІV рівнів,  ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України ,  обласних етапів Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка;
  • створення умов для здобуття якісної освіти дітьми-сиротами та дітьми, які позбавлені батьківського піклування, особами з особливими освітніми потребами ;
  • інші результати педагогічної діяльності, що мають вплив на розв'язання проблем навчання і виховання підростаючого покоління.

 

Матеріальне заохочення присуджується один раз на рік, незалежно від розміру їх заробітної плати, пенсії, інших доходів, не заборонених законодавством.

 Щорічно присуджується 3 матеріальні заохочення в розмірі:

I –   2460 грн.(дві тисячі чотириста шістдесят грн.)

II– 1500 (одна тисяча п’ятсот грн.)

III 1000 (одна тисяча грн.).

 

Висунення кандидатур на матеріальне заохочення проводиться до початку навчального року за місцем роботи претендента на педагогічній раді, зборах колективів із забезпеченням широкого обговорення, гласності та відкритості.

 Клопотання про присудження матеріального заохочення подається до відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради закладами освіти Талалаївської об’єднаної територіальної громади . До клопотання подаються відомості про відповідні досягнення претендента, витяг з протоколу зборів трудового колективу, відомості про результативність роботи претендента, який заслуговує на матеріальне заохочення .

 Розгляд матеріалів та визначення переможців здійснюється на засіданні виконкому селищної ради. Переможці затверджуються рішенням виконкому селищної ради.

 

 Вручення матеріального заохочення проводиться в урочистій обстановці під час проведення заходів з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти та висвітлюється в засобах масової інформації.

 Фінансування видатків, пов'язаних з виплатою матеріального заохочення , здійснюється за рахунок коштів Талалаївської селищної ради та інших джерел, не заборонених законодавством.

 

 2. Матеріальне заохочення присуджується здобувачам освіти Талалаївської об’єднаної територіальної громади за:

- зайняте призове місце у  Всеукраїнських  учнівських олімпіад з базових предметів ІІІ та ІV рівнів;  

- ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів -членів МАН України ;

- обласного етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, - обласного етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка;

- за розробку проектів і грандів під які виділяються інвестиції.

- високі досягнення в навчанні, які нагороджені золотою медаллю ;

- досягнення у навчанні, які нагороджені срібною медаллю.

Матеріальне заохочення присуджується один раз на рік. Щорічно присуджується 3 матеріальні заохочення в розмірі:

I - 2460 грн.(дві тисячі чотириста шістдесят грн.)

II - 1500 (одна тисяча п’ятсот грн.)

III -1000 (одна тисяча грн.).

Висунення кандидатур на відзначення проводиться до офіційного завершення навчального року за місцем навчання  претендента на педагогічній раді, зборах колективів із забезпеченням широкого обговорення, гласності та відкритості.

 Клопотання про присудження матеріального заохочення подається до відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради закладами освіти Талалаївської об’єднаної територіальної громади . До клопотання подаються відомості про відповідні досягнення претендента, витяг з протоколу зборів трудового колективу, відомості про результативність роботи претендента, який заслуговує на присудження матеріального заохочення .

 Розгляд матеріалів та визначення переможців здійснюється на засіданні виконкому селищної ради. Переможці затверджуються рішенням виконкому селищної ради

  Вручення матеріального заохочення  проводиться в урочистій обстановці під час проведення заходів з нагоди свята - День знань (1 вересня) або під час вручення свідоцтв та  атестатів випускникам ЗЗСО,  висвітлюється в засобах масової інформації.

 Фінансування видатків, пов'язаних з виплатою матеріального заохочення, здійснюється за рахунок коштів Талалаївської селищної ради та інших джерел, не заборонених законодавством.

 

 

Начальник відділу освіти,

культури, молоді та спорту                                            О.П.Плюта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора