Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ВОДА ДЛЯ ВСІХ!

Дата: 25.03.2019 08:24
Кількість переглядів: 694

Вода – джерело життя на землі. Ми живемо на планеті Земля, а Земля — наш дім, і треба бути мудрими господарями і пам'ятати, що ми не успадкували Землю від наших предків, ми беремо її в позику в наших нащадків. Природа, яка дає нам усе необхідне для життя — свіже повітря, чисту воду, гарний настрій і бадьо­рість, — вимагає бережливого, дбайливого ставлен­ня до себе.

Фото без описуУ Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів із здобувачами освіти до відзначення 22 березня Всесвітнього дня води, проходили виховні заходи: інформаційні хвилинки, вікторини, години спілкування, інтегровані уроки за темами: «Вода – це життя», «Вода – знайома незнайомка», уроки з географії «Озера, озерні улоговини та їх утворення. Штучні водойми: канали, водосховища, ставки»; практична робота з хімії «Виготовлення водних розчинів».

22 березня щорічно відзначається Всесвітній день води, проведення якого започатковано Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році з метою привернення уваги до проблем, пов'язаних з водним фактором у світі.

Всесвітній день води покликаний нагадати людству про надзвичайну важливість води і для навколишнього природного середовища, і для суспільства в цілому. Адже без води життя людини неможливе.

Заступник директора з методичної роботи Соляник М.П. Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора