A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Чемпіонат з футзалу об'єднаної громади

Дата: 25.03.2019 16:44
Кількість переглядів: 802

Закінчився чемпіонат з фут залу Талалаївської ОТГ. Спільно з Талалаївською федерацією футболу, на протязі чотирьох місяців проходили змагання футболістів за першість. У змаганнях приймало участь 7 команд: «Совхоз» (смт.Талалаївка), «Берегиня» (смт.Талалаївка), «Гефест» (м.Ромни), «Горизонт» (с.Липове), «Ветерани» (смт.Талалаївка), «Талалаївка» (смт.Талалаївка), «Юніор» (смт.Талалаївка).

За підсумком :         І місце – команда  «Совхоз»,

                                   ІІ місце –команда «Гефест»,

                                  ІІІ місце – команда  «Берегиня».

Команди переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами  і подарунками (м’ячами).

Всі інші команди були нагороджені грамотами за участь і подяками представникам команд.

Також були визначені : кращий воротар – Кобиш Ярослав, кращий  бомбардир –Большак  Ігор, найстарший футболіст – Криштоп Олександр, наймолодший футболіст –Лут  Володимир.

Нагородження  провели  Голова  селищної ради ( ОТГ)  Величко Ю.Є., голова  та заступник голови Талалаївської федерації футболу  Лихо М.М.  і Гриценко А.Є.

 Учасників   турніру  вітали учні Талалаївської школи мистецтв Лихо Даря, Савенко Аня, Таралика Вероніка та викладач школи   Смалько К.П.

Фото без опису

Турнір відбувся за фінансової  підтримки Талалаївської селищної ради.  Щиро дякуємо всім учасникам за участь у чемпіонаті  та сподіваємося на нові зустрічі на майбутніх змаганнях. Зичимо всім успіхів, впевненості у своїх силах, здоровя, оптимізму і нових яскравих перемог.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Більше фото на сторінці в facebook


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора