A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Освітлення для зали ЦДЮТ

Дата: 26.03.2019 08:02
Кількість переглядів: 793

Фото без описуПроблема забезпечення відповідних санітарно-гігієнічних умов у закладах освіти – це одне з пріоритетних завдань адміністрації закладу.

У березні у глядацькому залі ЦДЮТ оновлено систему освітлення, яка вже давно цього потребувала. У бюджеті на 2019 рік на ці потреби селищна рада заклала відповідні кошти і ось уже у березні роботи вже виконані. Тепер і нашим вихованцям, і керівникам гуртків зручно і комфортно працювати.

Фото без описуФото без опису
Організація освітленості приміщення, де проходить навчально-виховний процес  відіграє велику роль у житті дітей  і впливає на їхнє здоров'я. Недостатнє та нераціональне освітлення веде до стомлення очей, розладу центральної нервової системи, зниженню розумової та фізичної працездатності, а у ряді випадків може бути причиною травматизму (близько 5% травм приходиться на частку нераціонального та недостатнього освітлення). Визначено, що правильна освітленість навчальних приміщень у закладі освіти  допомагає кращому сприйняттю учнями візуальної інформації. Проблема забезпечення відповідних санітарно-гігієнічних умов у закладах освіти – це одне з пріоритетних завдань адміністрації закладу.

Директор ЦДЮТ                                         Н.І.Галаган


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора