A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Підсумки обласних етапів заочних конкурсів учнівської молоді

Дата: 28.03.2019 16:36
Кількість переглядів: 696

Конкурс «СТОР-СНІД -2018» проводився з метою виховання відповідального ставлення до власного здоровя , стимулювання молоді до здорового способу життя, формування позитивної соціальної орієнтації.

У обласному етапі взяли участь 425 здобувачів освіти Чернігівської області. Серед переможців- вихованці Талалаївського ЦДЮТ:

  • У номінації «Інформаційний простір. Слогани»  ІІ місце у Польовничого Максима , вихованця гуртка «Оператор компютерного набору (кер. Науменко В.А.);
  • У номінації «Інформаційний простір. Флаєри» ІІ місце у Сліпичка Олександра , вихованця гуртка «Основи інформатики та обчислювальної техніки» (кер. Науменко В.А.)
  • У номінації «Інформаційний простір. Відео та аудіо ролики» ІІІ місце у Науменка Владислава, вихованця гуртка «Основи інформатики та обчислювальної техніки» (кер. Науменко В.А.)

 

Обласний фестиваль-конкурс «Аніматор шоу» проводився з метою розвитку ігрової культури у дітей . організації змістоФото без описувного дозвілля.

У номінації «Ігри зі сцени» ІІІ місце виборола Воробйова Карина , вихованка гуртка «Творці веселого настрою» (кер. Сердюк Л.А.)

 

Вихованці ЦДЮТ взяли участь у етапі ОТГ конкурсу «Кращий пожежник – це ти» , де було відзначено роботи Чубарь Ані, вихованки гуртка «Паперопластика» (кер. Троценко Н.М.)   і Коломайко Ані, вихованки гуртка (кер. Півторацька Р.М.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора