A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Семінар-практикум для директорів закладів освіти та їх заступників

Дата: 29.03.2019 09:20
Кількість переглядів: 838

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Учитель – це людина, на якій тримається реформа. Без неї чи нього будь-які зміни будуть неможливими, тому один з головних принципів НУШ – умотивований учитель.

Цим важливим проблемам був присвячений  семінар-практикум з теми «Як ефективно планувати та організовувати освітній процес  в умовах Нової української школи», який проведено 27 березня 2019 року на базі Талалаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Учасниками семінару були директори закладів освіти селищної ради, їх заступники з навчально-виховної роботи, працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Директор школи Михно С.В. презентувала  зміст та принципи педагогічної технології «тайм-менеджмент» як технології управління часом. Світлана Володимирівна окреслила педагогічні умови застосування креативної технології «тайм-менеджмент» в умовах сучасного  закладу  загальної середньої освіти, яка може привести до зміни змісту, форм і організаційних методів навчання.

Із доповіддю-презентацією перед присутніми виступила заступник директора школи Петрук Н.В. Наталія Василівна поділилася досвідом створення педагогічних умов для формування та розвитку професійної компетентності вчителя в умовах НУШ.

Цікаво та змістовно пройшла робота в групах у рамках тренінгового заняття «Конфлікти та шляхи їх вирішення», яке успішно провів практичний психолог школи Нужненко С.О.  


 

Відділ освіти, культури, молоді і спорту висловлює щиру вдячність адміністрації школи за високий науково-методичний рівень підготовки і проведення семінару-практикуму.

 

Спеціаліст відділу освіти, культури,
 молоді і спорту  Бородіна Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора