A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Засідання експертної групи "Громадського бюджету"

Дата: 08.04.2019 12:52
Кількість переглядів: 663

В п’ятницю, 5 квітня, відбулося засідання експертної групи по детальній перевірці та оцінці поданих проектних пропозиціях відповідно до селищної цільової програми "Громадське бюджетування(бюджет участі) в Талалаївській територіальній громаді". Група здійснює детальний аналіз та оцінку запропонованих проектів і надає обґрунтовані рекомендації щодо їх реалізації.

Для аналізу та обговорення запрошені автори проектів, які подали свої пропозиції для реалізації в 2019 році.

Всього в цьому, пілотному, році подано тільки чотири проекти. Всі вони з різних категорій.

Будівництво спортивних та дитячих майданчиків -  встановлення вуличного спортивного майданчика (автор О.А.Шагунов), Облаштування зон відпочинку та упорядкування прибережних смуг водойм - Очистка ставка та облаштування прилеглої до нього території (автор В.А.Киричок), Естетичне облаштування міста - об’ємної конструкції малого герба України, стендів з текстами конституції та гімну України (автор О.С.Смалько), із категорії: Інше - Облаштування території біля Талалаївської ЦРЛ і перетворення її в красиву оздоровчу зону (автор Л.А.Легкодух)

По кожному проекту проведений аналіз поданих документів та обговорення. Нажаль, тільки один проект виконаний з вимогами "Положення про громадський бюджет". А це означає, що голосування по "Громадському бюджету" не відбудеться.

Присутні та автори підтримали пропозицію про внесення вирішення даного питання по проекту на розгляд комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та сфери послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора