Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Україна – це Європа!

Дата: 25.04.2019 12:23
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

У  травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. 25 березня 1957 року у Римі було створено Європейський економічний Союз. Його утворили 6 країн: Франція, Німеччина, Італія, Бельгія, Нідерланди і Люксембург. 1 травня 2004 року відбулося найбільше в історії розширення ЄС. До його складу ввійшли: Кіпр, Мальта, Угорщина, Польща, Словенія, Латвія, Естонія, Литва, Чехія та Словакія.

 Україна визначила європейський напрямок як пріоритетний. Україна є частиною Європи. Європа – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. На День Європи, у травні, ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє! Саме тому, цей день – це  хороша нагода познайомитися з культурою інших країн.

Культорганізатором  ЦДЮТ  Троценко Н.М. для дітей було проведено усний журнал «Що ти знаєш про Європу?» . Діти взяли участь у вікторині, грі «Євроромашка», спільно виготовили прапор Євросоюзу, познайомилися з його символами і цінностями в ігровій формі.

Найголовніше, що хотілося донести дітям,  що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи.

Вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва ЦДЮТ (кер. гуртків Науменко В.П, Троценко Н.М., Півторацька Р.М.)  під час майстер класу на весняних канікулах  вчилися виготовляти символи миру, надії, толерантності голубів з різних матеріалів, а керівник гуртків комп’ютерної творчості Науменко В.А. провів конкурс презентацій «Заочна подорож по країнах Європи»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора