A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") в Талалаївській громаді

Дата: 07.05.2019 14:42
Кількість переглядів: 680

        З метою патріотичного виховання учнівської молоді, формування активної громадянської позиції, готовності до захисту Вітчизни, 07 травня 2019 року на базі Талалаївської ЗОШ розпочався І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

         Гра ставить за мету виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування в дітей та підлітків навичок здорового способу життя. У змаганнях взяли участь 3 рої із загальноосвітніх навчальних закладів Талалаївської об’єднаної громади.

  Фото без описуФото без описуУ відкритті І етапу гри „Сокіл” („Джура”) взяли участь селищний голова Юрій Величко, начальник відділу освіти Оксана Плюта, представники Срібнянського об’єднаного військкомату.

Фото без описуФото без описуФото без описуВони звернулися до учасників Гри з побажаннями бути відданими Батьківщині та українському народу, залучатися до відродження національних і загальнолюдських духовних та моральних цінностей, власним прикладом надихати й долучатися до здорового способу життя, застосовувати набуті знання та навички лише у спортивних змаганнях.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Програма районного етапу гри передбачала проведення наступних видів змагань: конкурс строю та пісні «Впоряд», «Стрільба з пневматичної зброї», туристсько-спортивна «Смуга перешкод», "Штовхання гирі", надання першої долікарської допомоги «Рятівник», інтелектуальна гра-вікторина «Відун», Всі учасники гри демонстрували добру підготовку, злагоджені командні дії, індивідуальні вміння.

 

 

Більше фото на сторінці фейсбук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора