A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Засідання комісії селищної ради

Дата: 02.07.2019 16:02
Кількість переглядів: 959

    2 липня 2019 року за ініціативи депутатів Талалаївської селищної ради відбулося засідання комісії з питань  регламенту, депутатської діяльності та етики, прав громадян, законності та правопорядку на якому розглядалося  питання криміногенної ситуації в селищі та громаді.
    Серед запрошених – начальник Талалаївського відділення поліції  Прилуцького ВП ГУНП в Чернігівській області  Хоменко Р.В -  який проінформував присутніх про стан криміногенної ситуації в селищі та громаді та заходи поліції в рамках  боротьби із злочинністю. Зокрема проте, що по факту загоряння автомобіля в садибі жителя селища Талалаївка громадянина Г, відкрито кримінальне провадження, яке здійснюють детективи ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури області.

      Серед заходів, які вживаються поліцією – посилене цілодобове патрулювання силами райвідділу та  працівниками обласних служб поліції.

        Начальник відділення поліції  відзначив вагому допомогу селищної ради в боротьбі із злочинністю в рамках прийнятої в ОТГ  програми, та надав вичерпні відповіді на численні  запитання  депутатів селищної ради – членів комісії.

       Фото без опису  Учасники засідання  вирішили поглиблювати співпрацю селищної ради з місцевою поліцією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора