A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

І в Талалаївці є Чемпіон України

Дата: 17.07.2019 15:12
Кількість переглядів: 894

Фото без опису

Вже багато років спортивний туризм розвивається в нашому селищі. Кілька останніх років спортсменів запрошують в збірну команду області для участі в Чемпіонаті України. І цей рік не став виключенням. Головні тренери збірної області Балабко Є.А та Гутак В.А. запросили на тренувальний збір В’ялого Віталія, вихованця гуртка «Спортивний туризм» Центру ДЮТ (тренер Чуба О.А.)

І ось вже Полтавська область, с.Красногорівка і 48-ий Чемпіонат України. З усіх членів збірної команди Чернігівської області Віталій наймолодший. Тренери довірили йому участь у двох дистанціях з трьох. Перша дистанція «Командна смуга перешкод» і приголомшливий успіх – перше місце і майже десятихвилинна перевага над суперниками. Наступну дистанцію «Крос-похід» Віталій пропускав, а команда і без його участі знову перемогла. І під завісу Чемпіонату відбувалася індивідуальна дистанція зв’язок. Тривала вона два дні. Віталій у парі з Бєліковою Оленою (смт.Варва) виступав у перший день і в підсумку на гілці «А» вони посіли високе друге місце. В підсумку на цій дистанції вся команда була другою.

І ось підведені загальні підсумки змагань. Збірна команда Чернігівської області стала Чемпіоном України 2019 і серед восьми учасників наш Віталій В’ялий. Це високе досягнення для юного спортсмена. Але є ще куди рости і вдосконалюватися. Це ще не вершина спортивної кар’єри.

 Від себе особисто хочу подякувати тренерам збірної за те, що помітили нашого спортсмена і підготували його до участі в Чемпіонаті, Віталію – за самовіддану працю протягом кількох років, батькам – за те, що виховали такого сина, Селищній раді за значну підтримку спортивного туризму в Талалаївці.

Чуба Олег

тренер зі спортивного туризму

Талалаївського Центру ДЮТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора