A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Депутати селищної ради відвідали новий футбольний майданчик

Дата: 08.08.2019 14:09
Кількість переглядів: 1186

       В середу 7 серпня 2019 року відбулася чергова  20 сесія 7 скликання Талалаївської селищної ради. Головував на засіданні очільник селищної ради Юрій Величко. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати селищної ради, головний лікар ЦРЛ А. Михайлюк, головний лікар КЗ «Талалаївський  РЦ ПМСД»  О. Шалений, керівники відділів селищної ради , сільські старости,представники  ЗМІ та інші.

         Розпочинаючи роботу, депутати проголосували за порядок денний, до якого внесено 18 питань, які необхідно вирішити на сесії. Це питання  фінансові, господарські, звіти про результати роботи ради в міжсесійний період.    Складним для прийняття рішень виявився блок освітянських питань. Оксана Плюта – начальник відділу освіти селищної ради посилаючись на чинне законодавство України, обґрунтовуючи економічну, фінансову та демографічну ситуацію, закликала прийняти відповідне рішення з питань призупинення діяльності Понірського дитячого садка.  Депутатський корпус включився у жваве обговорення. Депутати висловили думку  про доцільність прийняття даного рішення, оскільки є ряд об’єктивних чинників серед яких головне – відсутність дітей, які відвідують дитячий садок. Так, в результаті обговорень, було ухвалено рішення Про призупинення діяльності дитячого садка в с. Понори.

         Обговорено депутатами і  питання, фінансування медичний закладів – наданні фінансової допомоги. По  даному питанню депутатами прийнято відповідне рішення.

Завершуючи пленарне засідання, голова селищної  ради Юрій Величко  подякував усім присутнім за  участь у роботі сесії та запросив відвідати завершену новобудову – футбольне поле з штучним покриттям.

На фото – депутати під час відвідання футбольного поля після сесії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора