Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

1 вересня. День знань у школах громади

Дата: 02.09.2019 14:36
Кількість переглядів: 824

Фото без описуУ школах Талалаївської об’єднаної територіальної громади пролунав перший дзвоник - новий навчальний рік розпочався Святом знань.

Сьогодні, 2 вересня, в усіх школах Талалаївської об’єднаної територіальної громади пройшли святкові лінійки з нагоди початку нового навчального року та Дня знань. Традиційно, найбільшу увагу приділяли першокласникам, які вперше переступили поріг школи.

І цього року селищна рада забезпечила всіх першаків ранцями та канцелярським приладдям. Всього у загальноосвітніх навчальних закладах об’єднаної територіальної громади цього навчального року навчатиметься 54 учні.

Фото без опису

На святкові лінійки привітати шкільні родини завітали керівники Талалаївської селищної ради, котрі від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради привітали підростаюче покоління з особливим святом для них.

Голова громади Юрій Величко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Плюта відвідали Талалаївську школу. Юрій Євгенович зі словами привітання звернувся до всіх присутніх, побажав учням успіхів у навчанні та нових досягнень, батькам - терпіння та сил, а педагогічному колективу – наснаги та втілення нових ідей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В свою чергу усім учням зичимо творчих перемог, натхнення, високих злетів у досягненні мети, цікавих подорожей у світ знань і щирих шкільних друзів на все життя.

 

Заступник голови Микола Сердюк відвідав Липівську школу, а секретар селищної ради Тетяна Михайлюк – Красноколядинську.

 

Зі святом! З новим 2019/2020 навчальним роком!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора