A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Позачергова сесія селищної ради

Дата: 04.09.2019 14:46
Кількість переглядів: 584

Фото без описуПозачергове засідання депутатів селищної ради, четвертого вересня, в своєму порядку денному містило тільки два питання. Перше і основне питання сесії  - вирішення реорганізації Понірської школи в зв’язку з відсутністю відповідного контингенту дітей.

Сьогоднішній сесії передувало засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, на якому погоджений проект рішення по даному питанню.

В ході обговорення на сесійному засіданні, депутатами було доповнено додаток до рішення про реорганізацію (п. 1.4 про склад комісії з реорганізації Понірської філії) внесенням до складу комісії депутата Голуб Богдана Івановича.

Депутати своїм рішенням реорганізували шляхом пониження ступеня Понірську філію І-ІІ ступенів Талалаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради Чернігівської області у Понірську філію І ступеня Талалаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради Чернігівської області.

На сесії обговорювалися питання опалення школи, косіння(прибирання) узбіч автодоріг в Громаді, вирубка чагарників на вулицях та узбіччях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора