A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

День селища Талалаївка

Дата: 16.09.2019 10:48
Кількість переглядів: 1147

Нехай цвітуть про тебе співи
Тебе люблю без краю я.
Мій край веселий і щасливий
Талалаївко рідна моя.

Святкування дня селища Талалаївки розпочалося з відкриття міні спортивного майданчика зі штучним покриттям, яке побудували за кошти селищної ради в співфінансуванні з Державним бюджетом. Привітав з цією подією усіх жителів громади селищний голова Юрій Величко.

Одразу після офіційної частини був проведений футбольний турнір, на який завітало 9 команд футболістів:
1.Горизонт (Липове)
2.Берегиня (Талалаївка)
3.Гефест (Ромни)
4.Ветерани (Талалаївка)
5.Патріот (Талалаївка)
6.ФК "Бахмач" (м.Бахмач)
7.Українське
8.Плугатар
9.Совхоз (Талалаївка)

 

За результатами поєдинків, переможцем вийшла футбольна команда "Берегиня". Друге за командою "Ветерани", третє – "Совхоз".

Цьогоріч свято відбулося на районному стадіоні. Тут були виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва, квітів, лотерея, атракціони, виступ духового оркестру. Виступ народного фольклорного ансамблю "Народні наспіви".

Працівники селищної ради приготували український куліш.

Селищний голова Юрій Величко привітав захисників України та вручив подарунки Мельнічуку О.М., Дроб’язко А.В., Солов’ю Ю.В. Учасникам бойових дій в Афганістані – Шагунову О.А., Єрмаку Ю.О., Картавому Ю.М. Ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС – Майстренку І.М., Карпусю В.О., Чмуту В.Г.

Привітання та подарунки отримала поважна і найстарша жителька селища – Марченко Тетяна Іванівна.

Селищний голова привітав також наймолодшу жительку селища – Аріну Кривенко, подарунок отримали її батьки та наймолодшу подружню пару Олександра та Віталіну Манченко.

В традиційному шаховому турнірі на кубок селища перемогу здобув Охріменко Михайло, друге та третє місце поділили Луценко Сергій та Сердюк Анатолій.

 

На свято селища з привітаннями та подарунками завітав народний депутат України Валерій Давиденко.

Після всіх привітань та подарунків, святкову концертну програму продовжив виступ артистів Чернігівського філармонійного центру фестивалів та концертних програм.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора