A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

76 річниця визволення селища Талалаївка від німецько-фашистських окупантів

Дата: 17.09.2019 11:58
Кількість переглядів: 1132



17 вересня день визволення селища Талалаївка від німецько-фашистських окупантів. Урочистий мітинг до Дня визволення розпочався з покладання квітів керівництвом району та об’єднаної громади до Меморіалу Слави.

Присутні працівники виконавчого комітету селищної ради, організацій та установ, райдержадміністації,  райради і небайдужі мешканці громади скорботною хвилиною вшанували пам’ять за загиблими у період другої світової війни.

 

В своїх виступах, голова райдержадміністрації Анатолій Дупа, заступник голови райради Станіслав Катрушенко розповіли про події, які були в період звільнення нашої малої батьківщини від ярма окупації та сьогоденні – на сході України. Голова селищної ради Юрій Величко акцентував свій виступ на святому обов’язку – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край  від  нацистських окупантів. Побажав всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям Талалаївщини  здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.

 

Працівники районного будинку культури заспівали пісні часів вітчизняної війни та пісні, народжені в АТО.

 

Ми не забудемо…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора