A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

День вчителя - свято, яке залишається з нами назавжди

Дата: 03.10.2019 16:00
Кількість переглядів: 1002

Фото без описуУ найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

 

Без статистичних даних, звітів  та планів, а з привітання начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксани Плюти розпочалося зібрання працівників освіти нашої громади. "Шановні колеги! Від вас залежить не тільки хід освітянських реформ, а і майбутнє дітей та всієї нашої країни", - сказала Оксана Петрівна, та побажала педагогам результативних кроків на шляху утворення нової української школи.

Фото без опису

Голова селищної ради Юрій Величко в своєму виступі говорив про належний соціальний захист вчителів, - "У громаді ці питання вирішуються позитивно – заробітна плата, надбавки та стимулюючі складові  - виплачуються вчасно". Юрій Євгенович побажав педагогічному колективу міцного здоров’я, нескінченної любові учнів, терпіння і віри. По завершенню свого виступу вручив подарунки.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора