Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Адреналіну мало не буває

Дата: 24.10.2019 10:26
Кількість переглядів: 766

Фото без описуМайже весь навчальний рік, з жовтня по травень, тривав Відкритий Кубок Чернігівської області «Адреналін 2018-2019» з пішохідного туризму. Шість етапів у двох вікових групах – такий шлях пройшли туристи Талалаївки. І ось настав час підбивати підсумки. Спортсмени обох вікових груп посіли треті місця в загальному заліку. І якщо для старшої групи це досягнення - залишитися в трійці призерів з минулого Кубку, то для молодшої групи це був сезон втрачених можливостей. Протягом року команду «лихоманило» нестабільними виступами і як підсумок лише третє місце. Підведені результати і в особистому заліку. Серед хлопців 2003-2004 років народження В’ялий Віталій посів ІІ місце, а Ведмідь Максим – ІІІ місце. У цій же віковій групі серед дівчат Таралика Анастасія посіла ІІ місце. Серед дівчат 2005-2009 років народження Беримець Анна завоювала ІІІ місце. Серед дівчат 2007-2009 років народження Кропива Поліна здобула ІІ місце а Сологуб Софія посіла ІІІ місце.

І ось вже стартував новий Кубок «Адреналін 2019-2020». І туристи вступили в нову боротьбу. Протягом року будуть змагатися на семи етапах.

Фото без опису

З  18 по 20 жовтня проходив перший етап Кубку «Адреналін 2019-2020» – Відкритий Кубок м. Ніжин з пішохідного туризму. Старша команда виступала минулорічним складом, її злагоджені дії дали позитивний результат першого дня на особистій дистанції завоювали друге місце. Молодша команда виступала в оновленому на половину складі. І на особистій дистанції посіла третє місце, програвши другому місцю всього одну секунду. Другого змагального дня туристи змагалися на довгій дистанції крос-похід, яка проходила за системою не жорсткого ралі (всі рухаються по заданій дистанції з довільним часом початку роботи на етапі) з вибором варіанту проходження. Обидві наші команди посіли другі місці на цій дистанції. Останній змагальний день і дистанція зв’язок підвела підсумок змагань і розташувала команди по заслужених місцях. В загальному заліку Відкритого Кубку м. Ніжин наші спортсмени посіли два других місця.

В особистих змагань В’ялий Віталій посів І місце, Ведмідь Максим - ІІІ місце, Беримець Анна посіла ІІ місце, Литвиненко Вероніка та Мовчан Ростислав здобули перші місця у своїх вікових групах.  

На дистанції зв’язок Гриценко Олена та Беримець Анна, Савицька Анастасія та Кропива Поліна стали другими, Топчій Альона та Веретенін Сергій, Мовчан Ростислав та В’ялий Ярослав посіли треті місця.

Всі переможці та призери змагань отримали грамоти та медалі.

 

Чуба Олег

тренер команди


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора