A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

День благоустрою території

Дата: 25.10.2019 15:40
Кількість переглядів: 817



Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці і парки, території наших будинків — це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... Але реалії такі, що після того, як опаде осіннє листя, ми бачимо багато бруду, сміття...
 

В рамках програми  «Healthy schools: заради здорових і радісних школярів»  учнями та працівниками нашої школи було здійснено екологічний захід – «День благоустрою території» з метою приведення до належного санітарного стану територій, приміщень та робочих місць нашого краю.
 
Всі учасники працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи та парку!
Основні роботи були пов’язані з прибиранням сміття, сухого листя та гілок, вирубуванням парослів та сухих дерев навколо шкільної території. З граблями, сокирами, попінками, віниками  всі здобувачі освіти  школи  22 жовтня по обіді, дружно взялися до роботи.
Спільними зусиллями було вирубано молоду паросль біля спортивного майданчика, наведений лад  біля котельні, впорядковано квітники та подвір’я школи. Всі працювали завзято і дружно, адже, так приємно, коли довкілля сяє чистотою і охайністю. Тим більше, що фізична праця на свіжому повітрі, активності, гарний настрій та командний дух спільної роботи вчителів та дітей та батьків – все це важливі складові здорового способу життя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора