Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Екологічне шоу «Пригода на городі»

Дата: 04.11.2019 15:56
Кількість переглядів: 557

Фото без описуХочу вам я побажати:
Свій город, звичайно, мати.
Все вкраїнське залюбки
На городі сійте ви.
Хай минають дні ясні
І скажіть нітратам: «Ні».

  У межах програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» класним керівником Іваненко С.П. з учнями 4-А класу було проведено родинне свято «Екологічне шоу «Пригода на городі»».

   Метою даного заходу було навчити дітей розумно ставитися до життя, пам'ятаючи основний закон екології: «Природа знає краще»; показати слухачам, що екологічний стан природного довкілля залежить від діяльності людини; від споживання корисної їжі, збереження здоров'я; виховувати розуміння того, що Земля – наш дім!.

  На святі учні презентували овочі як горох, кавун, капуста, кавуниха, кавунята, морквина, помідор, диня, часник, гарбуз, цибуля, буряк, огірок, картоплина. Батьки підготовили дітям власні костюми. Під час шоу діти співали, танцювали, весело гралися, ловили один одного, презентували свій овоч.

  Учасники екологічного шоу «Пригода на городі» з задоволенням і захопленням демонстрували набуті на музично-ритмічних заняттях вміння та навички. Панував піднесений, веселий, радісний настрій. На при кінці свята щедра осінь пригостила малят здоровим корисним обідом «Гарбузова каша».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора