A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Всеукраїнська національно-патріотична акція "Крути"

Дата: 05.11.2019 10:09
Кількість переглядів: 845

Фото без опису Гуртківці рою «Братства імені Івана Сірка» Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у Всеукраїнській акції «Крути», яка проходила у с.Курінь, Бахмацького району з 26 по 29 жовтня. Учні нашої школи не вперше стають учасниками підібних заходів.
  Маштабна акція зібрала близько 140 учасників з усієї України: присутні були діти з Рубіжного, Львова, Києва, Сум, Черкас, Вінниці, Конотопа, і навіть Криму!
  Кожен день розпочинався з побудки, руханки та сніданку, далі програма заходу складалася з основ самозахисту, топографі, альпінізму, основ інженерно-саперної справи, медицини, культури поводження зі зброєю, основ виживання в умовах дикої природи. Учасники акції слухали історичні лекції, переглядали історичні фільми та зустрічалися з відомими поетами, журналістами і музикантами сучасності.

  Також хлопці та дівчата відвідали палац гетьмана Кирила Розумовського, цитадель Батуринської фортеці та дізналисись більше про битву під Бахмачем і Крутами.

  Акція організована ГО "БРАТСТВО АТО", та ГО "Дозір "Крук" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора