Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Конкурс «Здоровий сімейний рецепт»

Дата: 07.11.2019 13:22
Кількість переглядів: 627

Фото без опису  В межах програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» та здорових активносте учні 4-А класу з класним керівником Іваненко С.П. спільно з батьками провели у школі спільний захід екологічне шоу «Пригода на городі» та конкурсу «Здоровий сімейний рецепт». До свята готувалися всі: діти готували виставу, вчили пісні, танці, а батьки добирали та ділилися своїми рецептами найсмачніших страв із гарбуза – гарбузової каші.

  Адже, гарбузова каша — добре знайома багатьом страва з дитинства. На молоці або на воді, з додаванням круп, фруктів, сухофруктів і горіхів — рецептів приготування цих ласощів безліч. Популярність страви пояснюється доступністю помаранчевого овочу в нашому регіоні, простотою його вирощування, великою різноманітністю способів приготування і варіацій інгредієнтів. А головне: каша з гарбуза вкрай корисна для людей всіх віків.

Цей захід подарував усім, хто завітав того дня до школи, гарний настрій, позитивні емоції та ще більше здружив дітей та батьків 4 – А класу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора