A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні працівники культури, аматори народного мистецтва!

Дата: 10.11.2019 08:01
Кількість переглядів: 688

Фото без описуЩиро вітаю Вас з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва.
Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте наш край, нашу Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

  Без традиції немає культури, без культури немає нації. Українська культура розкриває нашу сутність та вчить нас бути українцями. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ зберіг свою духовність та самобутність.

Вагомий внесок у відродження національної культури роблять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек.
    Всім працівникам культури, аматорам народного мистецтва бажаю теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним та дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора