A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Змагання з пішохідного туризму в Талалаївській ОТГ.

Дата: 21.11.2019 09:33
Кількість переглядів: 781

Фото без опису  З 15 по 17 листопада на базі спортзалу Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Відкритий кубок Талалаївської ОТГ з пішохідного туризму. Вже девятий раз Талалаївка приймає змагання такого рівня.
 
23 команди з трьох регіонів України завітали цього разу до Талалаївки. Нашу ОТГ представляло чотири команди, вихованців Талалаївського Центру ДЮТ. Дві команди старшої вікової групи та дві команди молодшої вікової групи.

   Три дні запеклих змагань і в підсумку перше місце серед старших здобули В’ялий Віталій, Ведмідь Максим, Гриценко Олена, Таралика Анастасія та вчителі фізичної культури Грабовий А.П. та Кобиш Я.В. Команда молодшої вікової групи у складі Кропиви Поліни, Мовчана Ростислава, Сологуб Софії, В’ялого Ярослава та Химулі Сніжани посіла в загальному заліку друге місце.

   В особистих змаганнях у своїх вікових групах треті місця посіли Таралика Анастасія, Химуля Сніжана, Голубенко Антон, Моргунов Роман, другими були Ведмідь Максим, Загурська Альона, В’ялий Ярослав, Ведмідь Євгеній а перемогу здобули В’ялий Віталій, Топчій Альона та Мовчан Ростислав.

   А ще Вялий Віталій повністю виконав норматив Кандидата в майстри спорту України і пів кроку до цього звання зробили, Ведмідь Максим, Грабовий Андрій та Кобиш Ярослав.

   Змагання відбулися завдяки фінансовій підтримці Талалаївської селищної ради (Величко Ю.Є.). Приємною несподіванкою стала фінансова допомога для придбання туристського спорядження від ФОП Герасимчук О.Ю.

   Туристський сезон тільки розпочався. Команди продовжують планомірну підготовку, щоб показати високий рівень на наступних змаганнях у смт. Варва, що відбудуться у грудні місяці.

 

 

Тренер команд

Чуба Олег



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора