A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Просимо про допомогу

Дата: 22.11.2019 10:18
Кількість переглядів: 1075

 Найсильніші ліки в світі – Віра. Віра в Бога, віра в людей, віра в себе, віра в зцілення.
   Віра лікує і душу, і тіло. Не буває пізно, буває вже не потрібно. Кожен із нас, кожен із вас може стати чарівником і подарувати іншому чудо. Треба тільки відчути горе і біль, того, хто сьогодні бореться за життя своєї донечки. Перейнятися бажанням врятувати життя Софійки Ушкварок, нашої дорогої однокласниці. Відчути і захотіти проявити милосердя. Милосердя не в жалості, а в допомозі. Ми віримо, що всі разом зуміємо створити чудо, адже це так просто – подарувати любов, турботу, доброту і звичайно ж ми просимо небайдужих допомогти зібрати кошти на дуже дороговартісну операцію за кордоном.

Благаємо всіх, допомогти врятувати дитину, яку тяжко було вирвати із рук смерті і вже була надія, що це маленьке сонечко буде з нами, буде із згорьованою мамою, бабусею. Але… Без вашої допомоги ця сім’я не впорається. Вся надія на добрих людей. Бог милосердний. Ми всі будемо молитися за нашу Софійку. Розуміємо, хто не стукає, тому не відчиняють, хто не пробує – у того не виходить. Ми з надією стукаємо у кожне не байдуже серце. Допоможіть дівчинці! Якщо ви маєте змогу допомогти дівчинці, перерахуйте кошти на картку рідних Софіїчки:
   Карта мами: 5168 7573 8423 3849 Ушкварок Наталія Григорівна. Учні, батьки, класний керівник 8-Б класу Талалаївської школи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора